Abeko

Heldere communicatie en een strategische structuur in een stoer jasje.

ontdek hoe we dat hebben gedaan!

In het kort

Een strategische structuur en nieuwe functionaliteiten in een stoere jas.
Het bedrijf moet een heldere communicatie uitten voor zowel nationaal als internationaal.

Placeholder image

Een nieuwe structuur met nieuwe functionaliteiten

Voor een groot assortiment aan machines en diensten, is een heldere structuur nodig. Na vele feedback momenten een vele schetsen is er uiteindelijk een nieuwe structuur opgebouwd. In deze structuur zitten nieuwe functionaliteiten, zoals het downloaden van brochures, nieuws feeds en het aller belangrijkste, het vertonen van alle mogelijke machines en diensten op een gebruiksvriendelijke manier.

Alles helder in beeld

Om duidelijk te maken wat Abeko is, wat ze doen en hoe ze het doen, is er op de homepage een duidelijk overzicht van alle diensten en het laatste nieuws. Door deze samenvattende structuur kun je een snelle indruk krijgen van de inhoud en is er een call to action bij de gebruiker om naar de volgende pagina's te gaan.

Transities en flow

Door het gebruik van een Hero image met het logo komt de uitstraling goed in beeld. Om bepaalde stukken informatie neer te zetten zonder te veel tekst in het oog van de bezoeker te veroorzaken zijn er klikbare elementen gebruikt. hier door is er, zonder te veel scrollen, meer uitgelegd in één segment van de homepage.

Placeholder image

De complete website

Al het bovenstaande is te bewonderen op de website. Een volledig responsive website, of je het nou op je laptop, mobiel of tablet bekijkt, het blijft een helder verhaal. Waar structuur samen komt met prachtige foto's en een strak kleuren pallet.

Van de uitleg verschillende diensten tot downloadbare brochure's, eenvoudig te bekijken op een gestructueërde website.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat?

ontdek het hier