Lucky Leaves

Een vrolijke website vol gelukkige plantjes.

ontdek hoe we dat hebben gedaan!

In het kort

Lucky Leaves heeft naast gelukkige planten, ook gelukkige mensen en een super origineel en vrolijk concept. Dit verhaal hebben we vertaald naar een simpele, vrolijke en functionele website.

Placeholder image

Stijl en storytelling

Het verhaal van Luckyleaves is waar de kracht van dit bedrijf ligt. Deze is visueel verteld door de zachte heldere kleuren, het levendige groen, de speelse maar leebare letters.
Warmte is naast leven een belangrijk thema van dit bedrijf. De warmte van liefde en gezelligheid, de momenten die je met elkaar kan delen. Daarom is er naast fris en levendig groen gekozen voor een zachte rood/roze tint.

Lucky Leaves & Lucky people

Het in beeld brengen van de producten is een hoge prioriteit. Gelijk aan deze prioriteit staat de manier waar op het gemaakt wordt. Door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt. Er is daarom goed gekeken naar de hiƫrarchie waarin de content wordt weergegeven. Door gebruik te maken van een slider boven aan de pagina wordt de bezoeker voorzien van beide prioriteiten. Daarna wordt er ingegaan op de producten, door middel van foto's en korte teksten die op een speelse manier in beeld worden gebracht.

Responsive design

De website is gebouwd voor alle schermen. Dit is belangrijk zodat iedereen waar dan ook de informatie kan lezen en contact kan opnemen. Door te drukken op de knoppen onderaan de pagina kun je meteen bellen, mailen of een social media kanaal van luckyleaves openen. Dit verhoogt de call to action vanaf de website met het bedrijf zelf, zodat er meer vraag naar de producten komt en meer mensen een gelukkig plantje in huis kunnen halen.

Placeholder image

De website zelf bewonderen

Nieuwsgierig geworden naar deze vrolijke onepager? Al het bovenstaande is natuurlijk het beste te beleven vanaf de website zelf.

Vol call to actions, subtiele animaties en volledig responsive.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat?

ontdek het hier