Over Brandeler

Wat, Wie en Waarom

Ontdek wie wij zijn

Brandeler is een Branding bedrijf

Wij kijken naar de doelen, wensen en technische mogelijkheden voor jou, creeëren een plan en werken het uit op maat.


Wat branding is

Branding is een samenvattend woord voor het uitten van identiteit. Dit kan voor alles worden toepast, bedrijven, organisaties, evenementen, projecten en zelfs personen.


Branding is belangrijk

De juiste branding is net als een op maat gemaakt pak, het moet goed aansluiten bij hoe jij je wilt uitten naar buiten.

Wie wij zijn

Brandeler doet het samen

Om het beste resultaat te creeëren, werken wij samen met experts op verschillende gebieden. Door middel van stabile en vertrouwde samenwerkings verbanden.

Anne Marie

Anne Marie is een echte optimist en aanpakker. Ze heeft dan ook verschillende ervaringen op haar naam staan: van webdeveloper, UX/UI designer tot creative director. Ze is gewend om te sparren met de grote jongens, maar ook kan ze goed uit de voeten met een kleiner bedrijf. Voor elke uitdaging is Anne Marie bereid om er een mouw aan te passen.

Stephanie

Stephanie is een illustrator en animator. Ze kan werken in verschillende stijlen, zowel analoog als digitaal. Samen met Anne Marie werkte ze aan de nieuwe identiteit van De Balkonie met als gevolg een eigen illustratie stijl voor dit jonge en groene bedrijf.

Bekijk hier haar werk.

Matthijs

Matthijs is een flexibele videograaf. Door weer en wind filmt hij in alle denkbare omgevingen die je kunt bedenken. Met zijn achtergrond als medewerker bij een videobedrijf kent hij alle ins- en outs op videogebied. Matthijs is gewend om te werken van begin tot eind aan videomateriaal. Van concepten, storyboard tot editing kun je bij Matthijs terecht!

Bekijk hier zijn werk.
Placeholder image

Identiteit

Identiteit gaat verder dan een woordgrap, een paar leuke kleuren en een mooi plaatje. Het gaat om waar je voor staat, welke boodschap en wat voor gevoel je uit wilt stralen.
Wij kijken samen met jou naar je doelen, wie of wat je bent en hoe je dat kan bereiken. Wij komen bij je langs om dit alles in kaart te brengen zodat wij de beste huisstijl, logo's en illustraties kunnen ontwerpen.
Wij nemen de nieuwste trends, technische mogelijkheden en jaren ervaring mee in onze advies gesprekken en zullen daarna met meerdere concepten komen zodat je op de hoogte bent van de vorderingen en je ook eventuele feedback en aanvullingen kan geven.

Website

Voor een website ben je bij Brandeler op het juiste adres. Van begin tot eind ontwerpen en bouwen wij een website die jou past. Voor elk doel en bij elk budget is er een website die past. Van heldere onepagers tot multifunctionele en complexe websites wij doen het! De kernpunten van onze websites zijn:

  • Onze afgeleverde producten zijn volledig responsive, dat betekend dat ze leesbaar en werkend zijn op alle soorten schermen en apparaten.
  • Ze worden meetbaar afgeleverd zodat verbeteringen altijd kunnen worden toegepast.
  • Ze worden eenvoudig te onderhouden gemaakt zodat de klant er makkelijk content kan aanvullen/ veranderen.

Placeholder image
Placeholder image

Video

Om je brand helemaal tot leven te wekken hebben wij een expert op het gebied van video. Samen creeëren we uit verschillende concepten een storyboard, script en gaan wij aan de slag met de productie. Van sfeer impressies tot grote commercials. Van social media content tot langer durende video's. Alles is mogelijk en wij kijken van deze mogelijkheden welke het beste bij jouw brand passen. In combinatie met jouw nieuw gevormde identiteit kijken we naar mogelijke animaties en video formats die de gehele identiteit communicatie vergroten over verschillende platformen.

Wil jij een nieuwe branding?

Wij kunnen het voor je doen!